komforno opremljene sobe

Smeštaj

U ponudi su 22 luksuzno opremljene sobe sa 46 ležajeva, usluga je dostupna 24 sata sa ciljem unapređenja kvaliteta života korisnika kroz održavanje I razvijanje socijalnih, psiholoških I fizičkih funkcija I veština, kako bi se u što većoj meri poboljšao kvalitet života I očuvali postojeći kapaciteti svakog pojedinca.

Na raspolaganju su trokrevetne, dvokrevetne I jednokrevetne sobe za kategoriju samostalnih I kategoriju zavisnih korisnika. Svaka soba ima sopstvenu terasu sa pogledom na zelenilo, prozori I vrata terase imaju ugrađene komarnike I pristup terasi je nesmetan. Sve sobe su klimatizovane opremljene su visokokvalitetnim nameštajem, krevetima sa dušecima od memorijske pene sa zaštitnim ogradicama, noćnim stočićem, noćnom lampom I panic tasterima. Sobe su opremljene LCD televizorima, a korisnicima je omogućeno da prate preko tristotine domaćih I stranih kanala.

Korisnici 24h mogu koristiti besplatni internet kao I telefon za održavanje kontakata sa svojim najbližima kao I sa prijateljima.

 

Za odlaganje garderobe I ličnih stvari obezbeđeni su prostrani garderoberi I manje predsoblje sa ogledalom. Svaka soba ima svoje kupatilo sa odgovarajućim kupatilskim nameštajem I sa prilagođenim pristupom za lako korišćenje umivaonika, wc šolje I tuša. U kupatila su ugrađeni I odgovarajući rukohvati za lakše kretanje. Posebno smo vodili računa o bojama zidova u sobama koje su svetlih I toplih tonova što smatramo značajnim za stvaranje prijatnog osećanja I podsticanja dobrog raspoloženja. U dekorisanju soba I ostalih prostorija učestvuju I sami korisnici, izradom slika, ukrasa I ostalih dekorativnih predmeta u okviro radnookupacionih aktivnosti.

 Usluga smeštaja obuhvata stanovanje, ishranu pansionskog tipa (doručak, ručak I večera sa dve užine u toku dana I napicima po želji), pomoć kod održavanje lične higijene I zadovoljenje osnovnih životnih potreba uz stalno prisutnu socijalnu I medicinsku I pravnu pomoć. Sve vrste usluga ostvarujemo kroz programske aktivnosti u skladu sa individualnim planom usluga, kapacitetima korisnika, procenom potreba I zdravstvenim stanjem.

Call Now Button