AKVATEN bazen

AKVATEN Vam u letnjem periodu omogućava da se uz boravak u našem centru osvežite i kupanjem u otvorenim bazenima sa hidromasažom. Za najmlađe posetioce postoji i mali bazen u kojem se oni mogu igrati a da njihov boravak u bazenčiću bude bezbedan i ugodan.

Spa Centar

Posetiocima našeg objekta stoji na raspolaganju kompletan Spa centar, u kojem se mogu opustiti u brojnim sadržajima, među kojima je i hidromasažno kupatilo. Osim njega, gosti se mogu relaksirati u sauni, zatvorenom bazenu sa turskim kupatilom, masirati u jednoj od masažnih fotelja, kao i uz ručnu masažu koja im stoji na raspolaganju

Kuglanje

Američko kuglanje je, kao svuda u svetu, i kod nas sve popularnije. Osim sportskog, kuglanje ima i zabavno – rekreativni karakter, a zbog toga što ga mogu igrati sve generacije, predstavlja porodičnu zabavu i druženje sa prijateljima.
Akvaten vam nudi mogućnost da se oprobate u ovom sve popularnijem sportu, na dve potpuno elektronske i automatizovane staze. Ostaje vam samo da se rekreirate i uživate.

Teniski teren

Za sportiste i rekreativce možemo ponuditi i igranje tenisa na vrhunskom terenu osvetljenom reflektorima tako da se možete rekreirati bez obzira na doba dana i noći. Na njemu se mogu organizovati teniska takmičenja, škole tenisa i ostale aktivnosti.
Sam objekat predstavlja blagotvornu oazu i pleni svojim izgledom ne samo goste već i prolaznike.

Call Now Button